Spravodajca ÚNSS: 15. máj 2013

Spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 15. máj 2013

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

Tunel pod Bratislavským hradom je prejazdný

Dlhšiu dobu zatvorený tunel pre električky v Bratislave je od 1. mája opäť prejazdný. Pre našich klientov a návštevníkov to znamená, že sa k nám dostanú rýchlejšie a jednoduchšie!

Zákon o službách zamestnanosti po novom

Národná rada SR schválila novelu zákona o službách zamestnanosti, ktorá nadobúda účinnosť 1. mája 2013. Čo to znamená pre našich klientov, sa môžete dočítať v článku Novela zákona o službách zamestnanosti platí od mája.

Dobrovoľníci priložili ruku k dielu

Vo štvrtok 25. apríla sa v priestoroch Úradu ÚNSS v Bratislave diali veľké veci. Zamestnanci spoločností Dell a Alcon spojili sily a pustili sa do skrášľovania našej záhrady.

Tmavomodrý svet

Slovenská filharmónia pozýva na mimoriadny koncert Slovenského komorného orchestra Bohdana Warchala Tmavomodrý svet v nedeľu 19. mája o 16.00 na Nádvorí B. Bjørnsona v bratislavskej Redute. Koncert je symbolicky venovaný ľuďom so zrakovým postihnutím.

Spevnite si telo pilatesom

Studio Isis v bratislavskej Rači ponúka pre nevidiacich a slabozrakých kurz pilatesu. Kurz je vedený akreditovanými lektormi, cvičí sa v malej, maximálne 7-člennej skupine.

Pozor, grantové kolo predĺžené!

Termín na podávanie projektov do grantového kola je z dôvodu nízkeho počtu doručených žiadostí o grant predĺžený do 20. mája 2013. Začiatok realizácie projektu sa však nemení. Z grantu môžu byť hradené aktivity vykonané po 17. máji.

Reset aj tento rok

Počítačový tábor pre mladých Reset sa tento rok uskutoční 29. júla - 4. augusta 2013. Témy workshopov, o ktorých sa bude hlasovať a prihlášky na tábor nájdete na stránke Resetu.

Dúha vo vašej pošte

Ak si chcete informácie z interného spravodajcu Dúha prečítať vždy medzi prvými, prihláste sa na jej odber v elektronickej verzii! Stačí poslať svoju e-mailovú adresu na duha(zavináč)unss.sk!



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.