Spravodajca ÚNSS: 16. apríl 2012

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 16. apríl 2012

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

4. ročník mládežníckeho počítačového tábora reSET

ÚNSS organizuje už 4. ročník mládežníckeho počítačového tábora pre zrakovo postihnutých - reSET - v odkaze nájdete podrobné informácie o tábore a tiež prihlášku na tábor.

Novinári na premiére videí

V priestoroch City Hotela Bratislava sa 20. marca konala tlačová konferencia predstavujúca projekt Sme medzi vami a štyri krátke videospoty, ktoré sú súčasťou senzibilizančnej kampane projektu.

Poďte s nami táboriť!

Vďaka podpore Nadácie Slovenskej sporiteľne pripravuje ÚNSS pre malých i veľkých táborníkov celoslovenský Detský letný integračný tábor Cestovatelia v čase.

S médiami na slepo

ÚNSS pozvala 29. marca novinárov na neformálne stretnutie, na ktorom informovala o kampani Nezatváraj oči pred nevidiacimi.

Mimoriadne ocenenie pre výcvikovú školu

Nástenný kalendár Výcvikovej školy pre vodiacich psov Vodiaci pes 2012 získal v súťaži Najkrajší kalendár 2012, ktorú každoročne vyhlasuje Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov, Mimoriadne ocenenie za tematické prepojenie vzťahu človeka a zvieraťa.

Prehliadka autorov a recitátorov

ÚNSS vyhlasuje 16. ročník celonárodnej prehliadky nevidiacich a slabozrakých recitátorov a literárnych tvorcov Dni Mateja Hrebendu 2012, ktorý sa bude konať 23. – 25. novembra v Levoči.

Termín podania prihlášok do súťaže Braillovských esejí predĺžený

ÚNSS predĺžila termín prihlásenia prác do súťaže Braillovských esejí až do 15. mája!



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.