Spravodajca ÚNSS: 24. január 2011

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS 24. január 2011

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na mailovú adresu karola.pavlikova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodaji.

Aktuality

Benefičný koncert v Lučenci

Pri príležitosti Dňa nevidiacich sa v Lučenci uskutočnil 19.11.2010 benefičný koncert. (viac o benefičnom koncerte v Lučenci)

Benefičný koncert v Púchove

V Púchove si takisto pripomenuli Svetový deň nevidiacich zorganizovaním benefičného koncertu. Koncert sa uskutočnil 5. decembra. Hlavným hosťom bola Katarína Hasprová. (viac o benefičnom koncerte v Púchove)

Tlačová konferencia k majákom v Levoči

S podporou Slovenských elektrární, a.s. sa podarilo v Levoči nainštalovať akustické majáky pre nevidiacich a slabozrakých ľudí. Tlačová konferencia k tomuto projektu sa uskutočnila1.12.2010 v Levoči. (Tlačová správa k majákom v Levoči)

Výstava ako výlet do sveta zmyslov

Netradičná výstava v Trenčíne. (Tlačová správa a fotogaléria k netradičnej výstave v Trenčíne)

Nové vlaky aj pre nevidiacich

Zástupcovia Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska sa zúčastnili prezentácie nového vlaku, špeciálne upraveného aj pre nevidiacich. (viac o nových vlakoch aj pre nevidiacich)

Úspech Výcvikovej školy vodiacich psov

Dňa 3. decembra 2010 získala Výcviková škola vodiacich psov ocenenie v rámci tretieho ročníka "Bratislavskí dobrovoľníci roka". Odovzdávanie cien sa konalo pri príležitosti Medzinárodného dňa dobrovoľníkov (5. decembra) a pri príležitosti vyhlásenia roka 2011 za Európsky rok dobrovoľníctva. (Tlačová správa a fotogaléria k Bratislavskí dobrovoľníci roka)

4. január – Výročie narodenia Loisu Brailla

Dňa 4. januára sme si pripomenuli výročie narodenia otca slepeckého písma L.Brailla. (Tlačová správa k výročiu narodenia L. Brailla)

Nezabudnite na pracovné ponuky na našej webstránke

Aktuálna pracovná ponuka pre nevidiacich a slabozrakých: PC Administrátor. (viac informácií o pracovnej ponuke PC Administrátor)

ÚNSS získala 2800 eur od spoločnosti Mountfield vďaka hercovi Jánovi Galovičovi

Dňa 10. januára 2011 sme získali možnosť zúčastniť sa natáčania Kolesa šťastia a pomoci. Za ÚNSS na ňom točil známy slovenský herec Ján Gallovič. (Informácie z natáčania Kolesa šťastia a pomoci s hercom Jánom Galovičom)

Už druhá repríza predstavenia Divadla Zrakáč

Dňa 7.februára 2011 sa uskutoční už druhá repríza predstavenia Divadla Zrakáč, Rómeo a Júlia. (Pozvánka na predstavenie Divadla Zrakáč)

Fragmenty z prírody IX.

Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva vás pozýva na vernisáž a výstavu. (Pozvánka na výstavu Fragmenty z prírody IX.)




Tento Spravodaj vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodaj@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodaj ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodaj@unss.sk.