Spravodajca ÚNSS: 31. január 2014

Spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 31. január 2014

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu stanislav.sokol@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

Zdvihnime oponu

V rámci projektu Spolu pre zrakovo postihnutých sa uskutočnila Umelecká prehliadka nevidiacich a slabozrakých interpretov z Poľska a zo Slovenska pod názvom „Zdvihnime oponu.“

Zakúpime tri Plusoptixy

Dobročinné podujatie Piaty večer dobra zorganizovala výtvarníčka Gordana Turuk a spoločnosť Euboia v bratislavskom hoteli Double Tree by Hilton vo štvrtok 21. novembra 2013.

Nové lupy na Krajských strediskách ÚNSS

V priebehu októbra 2013 sa nám podarilo doplniť sortiment prezentačných pomôcok Krajských stredísk o novú elektronickú čítaciu lupu LOOKY HD.

Nový Internet banking Tatra banky

Tatra banka upravila novú verziu svojho Internet bankingu smerom k väčšej prístupnosti pre ľudí so zrakovým postihnutím.

Ocenenie Senior roka 2013 aj pre členku ÚNSS

Ľudmila Šišáková z Nitry, členka našej organizácie, získala titul Senior roka 2013 ako jedna z 18-tich ocenených v rámci celého Slovenska.

Štvornohé oči aj v roku 2014

ÚNSS oznamuje, že od 1. januára do 31.decembra 2014 sa bude na celom území Slovenskej republiky konať verejná zbierka Štvornohé oči.



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.