Spravodajca ÚNSS: 17. október 2011

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 17. október 2011

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodaji.

Aktuality

Deň bielej palice v štatistikách

Ak si chcete pozrieť ako dopadla akcia Deň bielej palice, zameraná na bezpečnosť nevidiacich účastníkov cestnej premávky, kliknite na nasledujúce odkazy. štatistiky Dňa bielej palice, tlačová správa vydaná ku Dňu bielej palice, fotogaléria zo Dňa bielej palice

Víťazi fotografickej súťaže Cesta svetla sú už známi

V poradí 8. ročník fotografickej súťaže Cesta svetla už pozná svojich víťazov. Rozhodla o nich 3-členná porota v zložení Miroslav Zaťko, Ján Miškovič a Marián Horanič. Viac o výsledkoch súťaže Cesta svetla.

Výnos Bielej pastelky opäť vyšší

Výnos z hlavného dňa zbierky Biela Pastelka poriadanej Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska bol opäť vyšší. Štatistiky výnosu z hlavného dňa zbierky Biela pastelka.

Dobrovoľníci pridali ruku k dielu

To, že s nadšením ide práca ľahšie, dokázali 9. 9. dobrovoľníci , ktorí sa pod záštitou spoločnosti Ernst & Young pustili do skrášľovania areálu ÚNSS na Sekulskej ulici v Bratislave. Fotografie z firemného dobrovoľníctva.

Biele palice na cestách

V piatok 14. 10. sa vo viac ako 30 mestách Slovenska uskutočnila dopravno-výchovná akcia Deň bielej palice. (Bližšie informácie o Dni bielej palice)

Získajte štipendium

Nadácia Orange a Centrum pre filantropiu, n. o. už šiesty rok prinášajú program na podporu študentov stredných a vysokých škôl so zdravotným postihnutím. Študenti môžu získať štipendium, ktoré budú môcť využiť v priebehu školského/ akademického roka 2011/ 2012. Bližšie informácie o ponúkanom štipendiu.

Ponuka práce

Voľné pracovné miesto v BLACKHOUSE

Spoločnosť BLACKHOUSE ponúka voľné pracovné miesta pre uchádzačov s ťažkým zdravotným postihnutím na pozíciu obsluha programovej sály. Bližšie informácie o ponúkanom pracovnom mieste.



Tento Spravodaj vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodaj@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodaj ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodaj@unss.sk.