Spravodajca ÚNSS: 14. máj 2012

Tohto spravodajcu si môžete prečítať aj online na internetovej stránke: Spravodajca ÚNSS: 14. máj 2012

Ak máte zaujímavé informácie, o ktorých by ste chceli informovať ostatných členov a kolegov, prosím pošlite spracovanú správu aj s prílohami na emailovú adresu simona.sipova@unss.sk - Vaše informácie uverejníme ako na webstránke ÚNSS, tak aj v spravodajcovi.

Aktuality

Nevidiaci naprieč Slovenskom

Výcviková škola pre vodiacich psov ÚNSS zrealizovala projekt, vďaka ktorému sa štvorica nevidiacich s vodiacimi psami vybrala na cestu Slovenskom. Viac o projekte "Nevidím, ale na Slovensku sa nestratím" sa môžete dočítať v tomto odkaze.

Opäť reSET

V týždni od 13. do 19. augusta sa bude konať mládežnícky počítačový tábor pre účastníkov so zrakovým postihnutím reSET. Viac informácií o mládežníckom počítačovom tábore reSET 2012.

Svetlo hľadá cestu

ÚNSS vyhlásila 9. ročník fotografickej súťaže Cesta svetla. Propozície a prihlášku do súťaže Cesta svetla.

Pozývame na koncert

Lions klub Banská Bystrica srdečne pozýva na koncert Martina Babjaka a Daniela Buranovského 22. mája o 19.00 h v artikulárnom kostole v Hronseku. Výťažok z koncertu bude použitý na podporu ÚNSS.

Snaha zmeniť zákon

ÚNSS sa spolu s ďalšími 16-timi mimovládnymi neziskovými organizáciami podpísala pod list adresovaný ministrovi vnútra a podpredsedovi Vlády SR Róbertovi Kaliňákovi. List vyzýva k novelizácii zákona o verejných zbierkach.

Grantové kolo 2012

ÚNSS pre svoje nižšie organizačné zložky vyhlásila grantové kolo na rok 2012 s témou Aktívny život so zrakovým postihnutím v seniorskom veku.



Tohoto Spravodajcu vydáva Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Internetová stránka: http://unss.sk
Kontakt: spravodajca@unss.sk Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Sekulská 1, 84250 Bratislava
Ak Spravodajcu ÚNSS do svojej emailovej schránky dostávať nechcete, napíšte nám prosím mail: spravodajca@unss.sk.